SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/012 | 4024 Debrecen, Irinyi u. 1.

Intézmény logo

Debreceni SZC Irinyi János Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Történet

Iskolánkról

Történet

A Debreceni Szakképzési Centrum intézményeként a város egyik meghatározó, régi hagyományokon alapuló szakképzést folytató iskolája vagyunk. Követve a változásokat és igényeket, iskolánk alkalmazkodik Debrecen város folyamatosan fejlődő gazdasági környezetéhez, és a munkaerőpiac által diktált követelményekhez.

Jelenleg a technikumi képzés keretében 4 ágazatban folytatunk szakképzést: Sport, Közlekedés és szállítmányozás, Turizmus-vendéglátás és Szociális ágazatokban.

A szakképző iskolai képzés keretében Élelmiszeripar ágazatban a Pék, Pék-cukrász és a Hentes és húskészítmény-készítő, Élelmiszeripari gépkezelő szakmákat tanulhatnak diákjaink, akik a tanulmányaik befejezése után könnyen el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon.

A 2024/2025-ös tanévtől képzési kínálatunk a Rendészet és közszolgálat ágazattal bővül technikumban és szakképző iskolában egyaránt.

Képzéseink gyakorlat orientáltak, törekszünk arra, hogy a tanulók minél több időt töltsenek céges munkakörnyezetben. Kiemelt figyelmet fordítunk az inspiráló légkör és az „Irinyisnek lenni jó!” életérzés kialakítására.


Partnereink

SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum


Debreceni SZC Irinyi János Technikum

4024 Debrecen, Irinyi u. 1.

Telefon: +3652/533-748 (Iskolai ügyintézés)

E-mail: titkarsag@irinyi-debr.edu.hu

OM azonosító: 203033/012

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002421


2024Debreceni SZC Irinyi János Technikum